Pagina's

zondag 4 januari 2015

Peer gevuld met noten en chocolade yoghurt



Gevulde peer uit de oven met chocolade yoghurt. De peer vullen met een mix van noten en gojibessen met daarbij yoghurt.

Wat heb je nodig:

 - 1 peer, door de helft gesneden
- handje gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen en hazelnoten)
- 1 eetlepel gojibessen
- 1 eetlepel honing
- yoghurt
- 1 eetlepel rauwe cacao poeder
- frambozen

Zo maak je het:

1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.

2. Verwijder het klokhuis van de peer en maak een kuil in het midden.

3. Hak de noten fijn en doe ze in een kom, meng het dan samen met de gojibessen en de honing.

4. Schep het mengsel in de beide peer stukken. Bak het ongeveer 15 minuten.

5. Doe in een kom de yoghurt, schep daar de cacao poeder in en meng het goed samen.

6. Haal de peer uit de oven. Laat het afkoelen en leg het dan op een bord, doe daar de yoghurt erbij, frambozen toevoegen en je bent klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten