Pagina's

zaterdag 22 maart 2014

Havermoutpap met appel, kaneel en mascarpone



Alweer een recept met havermoutpap,dit keer met mijn favoriete combinatie appel en kaneel. Havermout is een echte powerfood. Het bevat langzame koolhydraten, waardoor het je de hele dag de nodige energie geeft. Dus een ideale pre workout food.

Wat heb je nodig:

- 1 kop amandelmelk
- ½ kop havermout
- 2 eetlepels appelmoes
- 1 appel, in stukjes gesneden (bijv. Granny Smith)
- kaneel
- snufje zeezout
- 1 eetlepel mascarpone
- honing
- handje amandelen

Zo maak je het:

1. Doe de amandelmelk, havermout, appelmoes, appel, kaneel en het zout in een steelpan en verwarm het roerend, totdat je de gewenste dikte hebt.

2. Schep de mascarpone in een schaaltje, voeg wat honing toe en meng het goed samen.

3. Doe de pap in een kom, schep het mascarpone mengsel erop, de amandelen erover heen strooien en eventueel nog wat plakjes appel. En klaar is je havermoutpap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten