Pagina's

zondag 24 november 2013

Wraps met zalm en honing-mosterd saus


Wraps belegd met roomkaas, zalm, zelfgemaakte honing-mosterd saus, veldsla en geroosterde geschaafde amandelen.

Wat heb je nodig (2 wraps):

- 2 wraps
- 100 gram gerookte zalm
- 2 handjes veldsla
- 2 eetlepels roomkaas
- handje geschaafde amandelen

honing-mosterd saus

- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels milde yoghurt
- 1 eetlepel honing
- 1 theelepel mosterd
- dille, gedroogd
- peper en zout

Zo maak je het:

1. Eerst maak je de honing-mosterd saus. Doe de mayonaise, yoghurt, honing en mosterd in een kom en roer dat goed samen. Vervolgens breng je het op smaak met dille, peper en zout.

2. Zet een koekenpan op het vuur en verwarm de wraps in 20 seconden.

3. Leg de wraps op een bord, bestrijk ze met een laagje roomkaas, leg de zalm erop, een laagje honing-mosterd saus, veldsla erover en rol de wrap. Eventueel de wrap in stukjes snijden en zet het vast met een prikker.

4. Rooster de amandelen kort in een koekenpan en vervolgens strooi je het over de wraps heen. En klaar zijn je wraps met zalm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten